Існує думка, що випічка – це ціла наука. Відмірювання пропорцій, точність температури продуктів, інтенсивність перемішування – все має значення. Проте секрет смачного блюда не обмежується вдалим рецептом і досвідом кухаря. Важливу роль грає форма для випічки.
Сучасні виробники пропонують безліч варіантів, які відрізняються розміром, об'ємом і матеріалом виготовлення. Великий вибір і перенасиченість ринку часто ускладнює купівлю. Проте, професійні кухарі радять використати фарфоровий посуд.
Посуд з королівського фарфору славиться вже упродовж не одного століття. Привабливий дизайн і благородний зовнішній вигляд дозволяють використати місткості не лише для запікання. Готові блюда в таких формах можна подавати на стіл. Проте зовнішні дані – не єдина гідність.
Фарфорові вироби – це посуд з екологічно чистого матеріалу, хімічно інертного до усіх продуктів. З цієї причини столове приладдя, також як тарілки і блюда сервіровок, є абсолютно безпечними для здоров'я. Це особливо актуально, якщо врахувати міру розігрівання духовки.
Обізнані кулінари вибирають фарфорові форми для випічки з ряду причин.
Англійський виробник випускає серію дивовижних і різноманітних моделей, серед яких є конструкції різного об'єму і конфігурації. Ви можете купити круглі форми для випічки діаметром від 10 до 22 см Також в наявності посуд з однією, двома ручками або з бортами, за які зручно брати.
У нас є квадратні, прямокутні варіанти. До продажу доступні подовжені конструкції, які підходять для запікання не лише солодкої випічки. З їх допомогою легко запікати овочі і рибу, створюючи різноманітність на святковому столі.